Quote:
Originally Posted by Redback
Reméltem, hogy tiszta ütés volt, de mivel ott fent nem sok tiszta ütés szokott lenni, ezért kérdeztem meg.
|
Ez nem igaz. Ott fent inkább nem szokott ütés lenni. Szerintem kevesebb hiéna és kitiltott ország ütése van ott, mint bárhol máshol. Csak alapból kevés az esély nemhogy csak az ütésre, hanem arra is, hogy bármennyit is elhozz.
Először is piszok drága ott fent egy ütés. 7-8-900k lovast nem könnyű előszedni csak úgy pikk-pakk. Aztán ehhez jön még az is, hogy általában nem 2-3k pontra vannak egymástól az országok, bele kell fokozni egyszer vagy 200k egységet, meg aztán az ellenfél lépésétől függően akár még 500-700k-t bele lehet tolni.
Ebben az esetben az ütés 700k egységbe került, pénzben mérve 10mrd felett van. És akkor ez csak egy ütés, ami messze se biztos, hogy sikerült, mert az, hogy elfokozzák-e az ellent vagy sem, mekkorát fokoznak rajta vagy kibontják a 100k pont távolságból igencsak szerencsejátékká teszi a fenti egyéni ütéseket.
Remélem kicsit változott a véleményed. Ha nem tiszta az ütés fent, azt is értékelni kell, ha dicsérni nem is, mert egy olyan alternatíva a földszerzésre, ami nem kerül a fokozás lehetetlensége miatt plusz pénzbe. Legyen olyan kedves, és ne tiltassa ki magát. Nem lesz belőle problémája.