08-23-2006, 12:05
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem igazán értem mi a probléma. A nem vipes országoknak külső reklámok is megjelennek, ha ezek lassabban töltődnek be, akkor nyilván lassabban jelenik meg az oldal, ez mindenhol így van, ez alól a fizikai törvény alól a Hódító sem kivétel, és ennek semmi köze ahhoz, hogy v6, vagy nem v6, ez eddig is így volt. Ha most lassultak be a külső reklámszerverek, amikhez semmi közünk, hiszen nem a mi szervereink, akkor ez egy szerencsétlen egybeesés. Ha valaki nem szeretne reklámokat látni, ezt VIP tagsággal elérheti.
|
A lassabban, gondolom nálad sem azt jelenti, hogy egy óra múlva SEM! Meg a "most" sem heteket takar gondolom.
Kipróbáltam. Vártam szépen, hogy vajon mennyivel is lassabb a nemvipes ori betöltése. De tudod egy óra múlva már nagyon meguntam nézegetni a garfikácskát, meg az oldalsó menüt.
Valahogy nem volt ojjan élvezetes. Főleg az a része mikor végleg meguntam és ki-be lépegetve végre csinálhattam egy messzenézést, és tudod valahogy nem a legkedvencebb érzésem, mikor nem tehetek semmit az orim szétrúgása ellen, pedig "elvben" akkor bent voltam és simán keresztberakhattam volna nekik.
A V6 előtt furcsamód nem volt ijen napokig tartó lassulás (sem az angolban, sem a magyarban) volt persze olyan, hogy kicsivel lassabb volt a hálózat, de akkor is be tudtam lépni az orijaimba és nem kellett órákig szórakoznom azért, hogy egyáltalán valami történjen. Az meg, hogy a vippesek meg pörgethetők, háát most erre mit mondjak? Főleg az utolsó mondatoddal együtt? Nekem nincs annyi a fizetésem, hogy az összes orim mindig be legyen vippve. Mégis tudtam (eddig) játszani. Reklámokkal is.
|