Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 10-21-2011, 09:07
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Csupán Poolnak próbáltam rávilágítani arra, hogy amit ő leszarozik, az helyből mennyivel magasabb szinten van, mint ő volt bármikor is, és ennek csak egy részpéldája volt az anyagiak.
(Bocsi, de nem teljesen tudom értelmezni azt a mondatot. Olyan kétértelmű, lehet nem véletlen... Mindkét értelméhez reagálok, hogy ne kelljen még egyszer.)

Milyen jogon jössz te ahhoz, hogy más embert minősíts? Oké, neki se kellett volna minősíteni a játékodat, de az nem jelenti azt, hogy te meg őt magát minősítheted. Ennyi erővel én is nekiállhatnék minősítgetni az belőled levont tapasztalatok miatt azokat, akik téged felneveltek, holott nem is ismerem őket.
Vagy úgy gondolod, hogy magasabb szinten van, amit te csináltál, mint amit ő bármikor is? Az osztályába jártál? Tanított téged? Láttad, hogy mit alkotott az épülő házán? És akkor ott járunk: tudnál tanítani? Tudnál esetleg csempézni? Vakolni? Én több értéket látok a tudás átadásában és egy fizikailag megfogható vmi megalkotásában, mint egy játékban. Ha nincs áram, nem tűnik el a csempe a falról, nem illan el a tető.

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Ami pedig az első bekezdést illeti: igen, miközben egyetemre jártál, és végig melóztál közben, rohadtul nem voltál ennyire aktív itt, és lényegében most ezt hiányolod tőlem is, hogy szánjak időt konstruktív hozzászólások megírására. Ráadásul mindezt úgy, hogy előttem már ketten is leírtál a jó megoldást. Valahogy nem tudom megérteni ezt a gondolatmenetet.
Jelenleg éppen 40%-on állok a statisztikában. Amíg egyetemre jártam, addig ez 80-90% között volt. Volt, hogy Atit is megelőztem. Pláne pont a múltkor gondolkodtam rajta, hogy alig vagyok aktív a fórumon. Gyakran ha jövök, akkor is csak olvasok. Tehát ez a megállapítás helytelen.

És most már szeretném befejezni a témát.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote