Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 10-20-2011, 20:31
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Most komolyan az a bajod, hogy minden beszólás nélkül beidéztem egy részt a másik hozzászólásából, ezzel rávilágítva arra, hogy leírta a hiányolt információt? Vicc, komolyan.

Ha én tettem volna azt, mint Te, akkor is szépen jöttél volna ide írni, hogy már megint én így meg úgy, miért nem vagyok képes elolvasni rendesen a kezdőpostot, meg hat lefelé ujjat nyomtál volna, etc., etc., etc. Kicsit érdekes a hozzáállás.

És igen, nagyon sajnálom, hogy elkezdődött nekem is az egyetem, és nem a kettesre hajtok, hanem inkább tisztességesen végigjárom a VIK-et, hogy valamit tudjak is a végén, és ne a seggemet törölhessem a diplomával. Ezért viszont nincs napi több órám erre a fórumra (mert prioritásban sokkal előrébb vannak a család, haverok, meg az ilyen érdekességek egyaránt, még mielőtt valaki azt hinné, hogy tanulással töltöm a napomat, és kiforgatná a szavaimat), mint egyeseknek, és nem, nem tudok érdemben hozzászólni, és nem, nem érdekel.

Ha nem tetszik, tilts le. Senkinek nem kötelező elolvasnia a hozzászólásaimat. Ha nem tudsz elviselni, nem kell. Igazán nincs semmi baj, nem kell felkapni a vizet, szépen nem jelennek meg a hozzászólások, és mindenki nagyon boldog.
(Jááj, igen, lekezelő voltam, ajj, meg jíí, meg piff meg puff, elbújok a szőnyeg alá, és miközben benne vagyok, eltemetem magam a homokba, azután meg be is falazom magam, és elfelejtek levegőt is venni... ja nem. Mégsem.)
Jaj, akkor mi lesz a Lanawinnal, amit mindig olyan nagy lelkesedéssel olvasok?
Reply With Quote