View Single Post
  #396  
Old 09-22-2011, 22:05
Remedy Remedy is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5,907
Activity: 0%
Longevity: 99%
Default

Le is irom gyors egyik kedvenc gyors tarja kajamat.

Veszel a hentestol szepp friss fiatal tarjahusit, azt mondod olyan vastag szeletekbe, mint a kisujjad. (ferfimerettel szamolok, lanyoknal lehet kozepso ujj is).

Forro zsirban mindket oldalat kisutod, elotte csak sozod.

Kiveszed a zsirbol, friss nyers fokhagymat torsz ra, ovatosan megpirosparikazod a tetejet, majd fogsz egy kanalat, es lelocsolod ovatosan a paprikas fokhagymat a hus tetejen. Ezaltal szepen rasul es osszekeveredik a paprika es a fokhagyma a husra, es osszekeveredik a tarjabol kijovo finom husilevel. Sult krumpival eszed. Elittebb helyeken un. krutont raknak ala (kis piritoskenyer), ami felfogja a lecsorgo finom levet.

Ja, azert fontos a zsir(nem kell sok), hogy egyreszt ne a lelocsolt olajat kelljen megenned, masreszt isteni finom kiegeszito kajakent a zsirja lilahagymaval, akar melegen akar hidegen kenve.
__________________
Remedy
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Remedy For This Useful Post: