View Single Post
Old 09-01-2011, 17:48
kokopesta kokopesta is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

hali! Hát kicsit eldurvult a végére! De visszatérve az eredeti kérdésre, miért is vagyunk egyre kevesebben ? Elég régen játszom ,hogy kimerjem mondani mi régi játékosok miatt!! Ha megnézitek a csoportok tetejét nevetséges ami ott van, 10 -12 ori birtokolja az 1-10 helyet , több 1000 hektárral, uralják a piacot esélyed sincs hogy beleszólj a piac alakulásába vagy memközelisd őket mert fentről is kimennek több körre hiszen 3000 hekin rengeteg kati van neked meg van 600 max, gondolok itt az 5. szintre és még kisérni sem tudod mert alulról rögtön bevernek ha kimész 5 körre mert ugye a fenti annyiról támad ( én egy orimmal igy mentem tönkre mert a piaci árt lenyomták és mindenki tekijét elraboltál a másik orimat meg pont igy teték tönkre felülről támadtak 4, 5 körről én meg csak néztem , szóval előbb utóbb eleged lesz ), nagyon sok régi haver emiatt szabizott nagyon régen és még mindig tart szerintem fog is! Szerintem nem csak az újak mennek el 3 nap múlva hanem nagyon sok régi ori emiatt szabin van!! Ezért kéne maxolni a hekik számát kivéve persze az 1 á-t és akkor mindenki nyugodtan mehetne az 1 helyért csoportonként lenne harc és sokkal élvezetesebb lenne a hód , mert igy kezd nagyon unalmas lenni.

gris
Reply With Quote