Quote:
Originally Posted by vityu
Undorító a magyar autós mentalitás. Most csinálom a jogosítványt, és ma vezettem harmadszor forgalomba. Az elindulás nem megy még úgy, mint annak, aki 5-10 éve vezet, de ez egyértelmű. 2-3mp-cel lassabb vagyok, mint azt elvárják, és a mögöttem állók rendszeresen dudálnak. Ott van a fejem felett egy rohadt T betű... De ők biztos már az anyjukból is kocsival álltak ki...
|
Anno apám engem úgy tanitott az elindulásra, hogy egy tejfölös pohárba csurig vizet tett, és a motorháztetőre rakta... IFA-t elöbb vezettem és tanultam meg dupla kuplungolni mint hogy betöltöttem a 15-öt. 3éves koromban már kormány volt a kezemben apám ölében, így közel állók azokhoz akik "kocsival álltak ki az anyjukból...", de ettől még a legsuttyobb tirpákoknak tartom az ilyen mentalitásu soföröket, és bevallom, ha autó van a fenekem alatt akkor vadászok rájuk.
Egy jó tanács.: egy dudáló idegesítő vadbarmot semmivel sem tudsz jobban idegelni, mint hogy a lehető leglassabban indulsz el... neked ezért még a vizsgán sem szólhatnak be (ha nem égeted le a kuplungot), viszont a tükröt nézve maga a mennyország. nem egy Taxisssal csináltam ezt meg 2-es alapjáraton közlekedve, öröm volt számlálni az ereket a homlokán.