Quote:
Originally Posted by werden
Ami még zavaró szerintem jó pár kezdő számára az az hogy regizik ( átlag normál csopiba) kijön a védelem alól és szétszedik a kék betűsök...
Nem egyenlőek a feltételek!
Miért is nem?-azért mert a java része több szemcsi már 3 hónappal az előtt hogy újra indulna csinál egy tekiíró orit írogat...aztán eladja a tekiket áttolja a lovét valamelyik csimbi orinak aki aztán vissza tolja a lefordult országnak...
Hát ez nem egyenlő feltétel...
ami még lényegesebb és szerintem jó pár ember emiatt hagyta abba az az ,hogy a 3-4 szemcsi után már csak úgy tudsz tovább jutni ha jó szövibe vagy ill. ismersz minden nagyot...( a kettő szinte hozza egymást)
|
ez a legnagyobb butaság az írásodban

mit vennének el a kék számosok a 3 napos kezdő oriktól?

semmit. ha tekit írogat magának a kék számos minek foglalkozna 1-2 miliós fosztásokkal? poénból meg nem nagyon szoktak mészárolni illetve pusztitani. ha meg leföldelik az nem vészes 200 heki alatt nincsennek kigyúrt orik ott bele lehet jönni a játékba. tekit írni meg mindenkinek lehet, szerintem ez egyenlő feltétel. a 3-4 szemes oldja meg, hogy tovább tudjon jutni, nem érezném korrektnek ha könnyítenénk a dolgukon.