View Single Post
Old 08-23-2011, 20:54
Donát Donát is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 71%
Smile

A Hódon kívül játszok egy másik online játékkal is. Ott szintén felmerült pár éve az a probléma,h az új játékos nem tudtak/akartak megragadni a játékban mivel kezdetben nem mindegyik volt olyan szerencsés,h sikereket érjen el. Nem is olyan régen...hasonló gondolatfejtegetések után létrehozták a mentor programot amit itt is már többen felvetettek ha jól látom. Szintén "vita" volt abból,h milyen jutalom járjon érte. Ott sikerült arra rájönnünk,h ezért nem kell jutalmat kapni a mentoroknak.(AZON FELÜL,H AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK KÖSZÖNHETŐEN JOBBAN ÉLVEZHETŐVÉ VÁLT A JÁTÉK.) Voltak olyan játékosok akik végül csapatukat háttérbe helyezve csak mentor teendőiknek hódoltak. (Gondolom ez azt a vékony felső réteget aki alkalmas lenne mentornak itt a hódítóban nem fenyegeti...)
Amiről beszéltem az egy focis játék. Ahol kapsz egy focicsapatot és azt kell irányítanod. Na már most ott ha regelsz eldöntheted segítségek alapján,h védekező,támadó csapatot akarsz e (lásd pl. fajok,személyiség). Miután ezt eldöntötted azután kapsz egy mentort, aki ahhoz a játékstílushoz ( jelen esetben fajhoz ) ért. Ezek után vele üzeneteken keresztül tudsz kommunikálni. Így könnyen elsajátíthatod ugyebár a játék alapjait.
Most nem akarom Zordi-t fényezni (mégis megteszem )..de ha anno nem vele kerülök szövetségbe akkor szerintem Én jelen pillanatban már nem játszanék ezzel a játékkal. Ha úgy nézzük Ő akkor és most a mentorm volt/van mert ha van vmi problémám ami elég gyakran van akkor tőle illetve Belwardtól kérek segítséget.

Ui.: Bocs ha kicsit összeszedetlen

A mentor program tehát tapasztalatom és véleményem szerint beválna. A kérdés az az számomra,h lennének e olyan játékosok akik szabadidejükből napi 5 percet áldozva 2-3 embert mentoráljanak.
Reply With Quote