View Single Post
Old 08-15-2011, 14:26
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 19%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Tallarion Nielt View Post
Majd 8 éve játszom eme játékot , kisebb-nagyobb pihenőkkel .
eddig soha nem volt problémám a vip hosszabítással , most valahogy még sem kaptam meg a köröket , pedig a válasz sms-tis megkaptam a köszönettel egyetemben ! Nem tévesztettem ország sorozatszámot sem mert beépített üzenetben van elmentve a telóban évek óta. A support autómata lépéseiben eme precedensre nincs megoldás , az azén nem hibáztam de fizettem a nagy semmiért 2 x , ezért panaszra nincs lehetőségem mert ilyen opció nincs csak olyan ha tévesen küldtél !!!
Most mit tegyek ??? mert a szövim számít rám s nem kívánnék emiatt az apró affinitás miatt leszabizni , de az is biztos hogy amíg nem írják jóvá nem pazarlok több pénzt vip-re a semmiért akkor veszek valamit a pici lányomnak inkább
az sms-ek megvannak a válasz sms is mentve ha kell elküldöm a szupnak ha ad egy telszámot !!!
Valószínűleg elgépelted, úgyhogy kérlek, hogy az annak megfelelő teendőket végezd el.

Itt hívom fel a figyelmed a súgóban vastaggal kiemelt részre:

"FONTOS! Az SMS technikai sajátossága, hogy sok-sok állomáson halad keresztül, mielőtt hozzánk megérkezik, ezen állomások bármelyikénél előfordulhatnak technikai problémák. Ilyen technikai problémák esetén előfordulhat, hogy az emeltdíj összege levonásra kerül, de VIP tagságot nem tudunk adni az SMS-ért, mivel hozzánk nem jut el az üzeneted. Ebben az esetben az SMS sajátosságaiból adódóan az emeltdíj összegét sem tudjuk jóváiratni. Ha SMS-ben váltasz VIP tagságot, akkor mindenképp számold be, hogy ilyenek előfordulnak, és emiatt idővel egészen biztosan lesz néhány olyan elküldött SMS-ed, amiért nem tudunk VIP tagságot adni. Ha nem szeretnél ilyen pluszköltségeket, akkor valamelyik bankkártyás fizetési lehetőséget javasoljuk, mivel ott nyomonkövethetőek a fizetések, és komolyabb probléma esetén az összeg visszautalása is megoldható. SMS-nél ilyen lehetőség nincs."