Quote:
Originally Posted by Dragi
oks, lehet így van ahogy te mondod de akárhogy is van sokat köszönhetek a klánnak de a klán is nekem. És igen nagy szám van és még mindig. Az meg hogy átmentem az Olümposzba meg lett beszélve Lacival ha nem hiszed kérdezz utána nála ! Sőt előtte még ő javasolta hogy menjek át. De semmi baj Robi én is csalódtam most benned.
|
Szia Gergo!
Koszi a valaszt...
Lehet kisse durvan fogalmaztam ha igy volt akkor bocsanat erte...Arrol h LAszloval megbeszelted a tavozasod en nem tudtam sot sztem sokan masok sem..
Mind1 vegulis ez van...Azt viszont mindenki figyelmen kivul hagyta h Laszlo tavozasaval 1 teljesen uj klan alakult..uj vezerrel uj szokasokkal..Es ha hiszitek ha nem de Heini azon bizonyos hiena utesei teljesen onszorgalombol mentek meg sem kerdezett senkit h kiserhet-e vagy sem csak ment magatol..ugyanez vonatkozik a torpenkre..Amint latjatok mostmar probaljak elkerolni a hienat kisebb-nagyobb sikerekkel..
Mindent osszevetve remeljuk h a jovoben bizonyitani tudjuk h a klanunk nem hienazasra epul hanem a nagy harcokra es diadalokra..
Megegyszer bocsanat ha megsertettelek a postommal es sajnalom hogy csalodast okoztam..
Tovabbi szep napot!