Quote:
Originally Posted by Robicsek
Tsobi en nem ertem h Neked is miert kell velunk foglalkoznod..
Nem ertem h miert kell mindig azt figyelni h hogyan lehetne beenk kotni..Nincs jobb dolgod hogy mindig velunk foglakozol??
Arrol nem is beszelve h en ugyveszem eszre h csak az az undorito jatek amit Mi jatszunk legyen az akarmi is..De azt pl nem emlitetted meg hogy ugyan mar Hex h gondolja hogy a regi klantarsait csak ugy letamadja mert Edennel hirtelen osszealltak es ugye nem volt kit utni alapon a baratokat is ugymond beveri szemrebbenes nelkul majd kuld egy levelet hogy bocsi nehez dontes volt de ez van..
Ez nem undirito neked??Vagy Hextol ez is vitezes megoldas??
Vagy akkor ha mar itt tartunk arrol Mi a velemenyed hogy az Olumposz nevu klanba tolunk atmentek joparan gondolok itt Gergore,Hexre,Balazsra stb-stb aztan par honappal korabban meg beprobaljak az ugymond regi klanjukat ugy hogy tudnak mindenrol ami anno a klanban folyt ismerik a tagok szokasait tudjak ki mikor van bent stb-stb..
Ezekre a megmozdulasokra miert nem irod azt hogy gyomorforgato??Azert mert az Olumposz megteheti...
Nem ertelek Teged igazabol azt sem ertem hogy miert is haragszol Te ennyire rank de nagyon szepen megkerlek tobbet ne irj ki hulyesegeket a klanunkrol mert Mi sem irogatunk rolad(tok) dolgokat...Foglalkozz a sajat dolgaiddal legyszives es Hexet nem kell megvedeni megtudja O onnmagat vedeni..
Koszonjuk SZepen!!
|
engem ne keverj bele, köszi
nagyon sokáig csak szívtam a fogam és néztem ahogy az új tagotok nem egyszer nem kétszer behiénázz hozzánk. Isten bocsássa meg, hogy nem hagytuk szó nélkül 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|