Thread: Faji varik
View Single Post
Old 08-18-2006, 19:36
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Na akkor vitatkozzunk, végül is erről szól(na) a fórum...

Quote:
A varis orik a legsebezhetőbbek a hódban
Miért? Erre bővebb választ várok...

Quote:
És igenis ki lehet szűrni ki cseszeget ha figyeled és csinálja 2-3 napig. Van amikor egyből kiszúrod ez csak csboportlétszámfüggő.
Valóban kis csoportnál sokkal nagyobb az esély, de amikor 70 van fölötted és alattad is 2 körön belül, akkor már nehezebb, ráadásul nem biztos, hogy gép előtt vagy, amikor ártózik a vari. (nem mindenki online tolja )
Meg ez a kiszúrásos dolog elég energia igényes meló (szerintem).

Quote:
Mutass egy gazdag varist!
Az enyém pl (persze ez csak önámítás, mert csak szerintem gazdag...úgy érzem 5,2 milliárd tőke tekiben már már súrolja a gazdagságot...tudom biztos van több, A-ban még nincs orim, de hamarosan (30 nap ))

Quote:
Másrészről egyáltalán nem erősebb a hatásfoka az 5 rengetésnek,mint a 17 gyujtásnak ráadásul sokkal "kíméletesebben" árt az országodnak mivel mindenből arányosan pusztít.
nézőpont kérdése...a gyújtás kellemetlen, ha nincs tartalékod, mármint emberből, azaz a 99% van a foglalkoztatás...
De legalább ott egy kapu, egy bűnös, akin lehet (talán) kiélni a bosszút.
Kapsz 5 rengetést, és azt sem tudod ki volt. Mondjuk innen figyelni kezded a megadott zónát, hátha látsz, de lehet csak 9 kör múlva lesz újra...vagy nem lesz, csak holnap reggel, vagy este...szal én még ilyen hírnév lenyomozást nem csináltam és elképzelve elég macerás...(főleg úgy, hogy csak napi 5-6 belépéssel és azt sem biztos akkor, amikor ép történik valami)
Reply With Quote