Quote:
Originally Posted by Tsobi
Nekem pl. nincsenek ilyen mély 1/A-s ambícióim nem csak azért, mert nincsenek meg a megfelelő körülményeim ehhez, hanem mert gyűlölöm az egy helyben álldogálást - a fenti felsoroláshoz pedig rengeteg türelem kell. Én a magamnak kitűzött célokat ott már bőven elértem, túl is teljesítettem.
A játék nyújtotta kihívásokat a Pool-nak címzett idézetben még mindig tartom. A gyors csoport jelenleg a személyiségek halmozására és arra való, hogy az ember szénné termelje magát. Normálban valamivel jobb a helyzet, ott csak a legjobbakkal van MNT az évek óta tartó ismerettségek miatt.
Azt soha nem tagadtam, hogy egy egoista marha vagyok, még ha játékon belül avagy fórumokon ez nem is ütközött ki olyan élesen. Ezzel nincs mit kezdeni, el kell fogadni. 
|
Egy kicsit elkényelmesedtem az évek során, így a gyors csoportot azért választom minden fordulásnál, mert már 1.-nek (vagy nagyon elől) kell lennem a topkörökhöz, ami gyorsban könnyebben elérhető...
Régen nem ilyen volt a gyors, de azt hiszem, erről igazán nem tehetek. Már akkor is ide fordultam, amikor még sokan játszottunk és volt bőven izgalom...
Talán egyszer még lesz ilyen, de ehhez az kell, hogy pl. Te is ide gyere egy fordulóra, ne a lelkes kezdőkön kelljen átmenni...