Thread: Faji varik
View Single Post
Old 08-18-2006, 07:37
Colony Colony is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Cool Mégse bírtam ki, hogy ne szóljak közbe!

Quote:
Originally Posted by exair View Post
de most komolyan.. vagy en fogalmazok ilyen sz*rul vagy ti nem ertitek meg amit mondani akarok
500 vari --> altalaban 300 heki koruli orszagokra gondoltam (ott is keves) felsobb szinteket meg sem emlitek, az 500 varis dolgot pedig meg mindig tartom, ugyanis nem mondtam ellent magamnak, attol meg hogy allitok valamit 5. szinten levo eroviszonyok mellett aztan mondok valamit a felsobb szintekrol... 500 varija egy kezdo hadisnak van 200-300 heki korul, es azzal igenis le lehet venni a szarazvihart, azt nem mondtam, hogy 50000 hekin is le tudod venni 500 varival, ha most sem ertitek akkor megyek es felakasztom magam, vagy megtanulok normalisabban fogalmazni..
na de lehet itt mondani, hogy huu tuti szanalmas kezdo hoditos vagyok, pedig nem, csak ti nem ertitek meg a mondanivalomat, vagy lustak vagytok olvasas utan megerteni..
Én például megértettem akkor is (bevallom azért le kellett fordítani magyarra! ) csak nem akartam beleszólni ebbe a "faji vari" témába!
Igaz, hogy valaki bulvár újságíró módjára gondolom nem szándékosan, de tévesen összeollózta három különböző válaszod és ez torzította a történet fonalát és egy-két fórumozó számára az értelmezhetőségét.
Annak ellenére, hogy a többiek "tévedtek" megértem őket!!!
Elég sok témában már annyi mindent össze-vissza írogattál, hogy már tökmindegy mit írsz akkor is negatívan fognak reagálni! Ha ezt írod kék az ég, tuti valakinél el van borulva és szürke lesz!
Szóval szerintem maradjunk a faji vari témánál és Te is jobban gondold át továbbiakban, hogy mit írsz és hogyan!!!

További jó fórumozást!
Reply With Quote