View Single Post
Old 08-17-2006, 21:46
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Arrow

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Szép hosszú hsz-ed volt, végigrágtam magam rajta, és nem mondom, hogy nem volt érdemes, de alapvető problémám van az egésszel. Te orkmániákus vagy, amit tisztelek benned. De ne úgy akarj orkot játszani, hogy a többi fajt hozzá gyengíted, mert akkor mindenki ork lesz. Vedd el a tekiket, az ork támadóbónusza máris értékesebb lesz bárminél ,illetve az elf védőbónusza. Komolyan gondolod, hogy egy elfet 25% tekivel be bír verni egy gnóm? És 15- 20% tekivel bármi más?
És igen, B-ben 35% barakk elég kényelmesen egy gnómnak. Akkor toli is vari is bőven van annyi, hogy a hadisokon átférjek vele, a varisok fognak ártózni, és a tolisok lopni, de azokat meg ütöm sereggel. És elmondanám ,hogy B-ben már a tolisok sincsenek annyira élezve mint 200 hekin pl, azaz 12% gnóm kocsmán keresztül kevés aki 6 körről még átlop...
Volt még pár dolog amit írni akartam, de kiment a fejemből ,legfeljebb majd hozzászerkesztem
nem egészen erről van szó.... köszönöm hogy elolvastad, de a figyelmesség nem volt tökéletes -> a faji bónuszok is hozzá finomodnának az egészhez... itt csak a tekik hangsúlyosságát akarom csökkenteni, hogy legalább a fajok színesedjenek ha már a bevédéses mentalitáson nem nagyon lehet változtatni. mindenki nyerni akar, és mindenki olcsón akarja ezt megúszni... max a védekezést lehet tompítani. igazából a tekik fontosságának csökkentése a lehetőseg megteremtené egy sokfélébb módszerekkel dolgozó háborúk lehetőségét, de nem sokat segítene a hajlandóságon....
(amúgy ha annyira ragaszkodnék az orkhoz, akkor mindenhol az lennék, és nem gnóm... csak azt hozom fel példának hogy amennyire 'rettegett' faj annyira nem ez jön itt kia hódítón belül róla.... és egy elit íjas hadit nem versz be 35% barakkal... )
Reply With Quote