View Single Post
Old 08-17-2006, 21:13
solven solven is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Ezzel a kezdők nem lennének kisegítve, mert fogalmuk sincs hogyan kell kiépíteni egy orit. Hiába adsz nekik 100 millát ha elköltik védőre és nem húznak fel bankot, nem képeznek védelmet stb-stb... A kezdőket meg kell tanítani jáccani. Persze be lehet őket verni, de ha morál miatt mész, felesleges rombolni ott ahol 1000-2000 az építőanyag, mészárolni ahol 50K a katona stb-stb... Elég néha 1-2 ződ amiben leírom, hogy mik a legfontosabb lépések a kezdetekkor vagy felhívod a figyelmét a külső fórum olvasására. Mindezeket ha nem kioktatóan és lekezelően teszed akkor ezek az emberek megmaradnak a hódítóban és jó játékosok lehetnek. Sztem nem kell ehhez megváltoztatni az indulás feltételeit.
Mondjuk ebben igazad van.
Nem tudom most ven.e ilyen, de esetleg akkor meg le lehetne íni, hogy hogyan érdemes elkezdeni, és hogy ez ne csak itt legyen meg (mert már írta valaki) hanem a hódítón belül lehetne egy ilyen súgópont, mert ha valaki Életében először regel, akkor biztos vagyok benne, hogy nem az lesz az első dolga, hogy ide feljön, és elkezdi bogarászni a topicokat, hogy akkor mit érdemes csinálni...

És ha már van ilyen, akkor mégegyszer bocs, már rég olvastam a súgót...