Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Mi a véleményetek?
Mi befolyásolja a játékosokat, hogy egyre kevesebbet csatáznak?
|
Leegyszerűsítve:
1. a majré a lehetséges veszteségtől.
2. a majré a bonyodalmaktól
Lényegében az nem igaz, hogy lenti szinteken több a csata, mint feljebb. Sztem a csaták száma a nagyszámok törvénye alapján ott a legtöbb ahol a csoportlétszám a legmagasabb.Viszont mindenki tisztában van vele, hogy kezdő játékosok országaira bátrabban támad bárki. Éppen ezért statisztikailag valószínűleg az 5-ös szinten lenne a legnagyobb támadási hajlandóság azonos csoportlétszámok alapján. Mit tegyünk ez ellen? Sztem tanítsuk meg őket minél hamarabb országot építeni ahelyett, hogy moráljavításkét porig romboljuk vagy lemészároljuk őket.
Másrészről a kérdésed felveti megintegy régebbi témát a felfedezések drágítását. Én a magam részéről a drágítást nem a katonai egységek számában tenném hanem aranyban és csak 2500 heki felett. Onnantól aki felfedezne annak is maradna 225 katona 1 heki de már nem 22500 aranyért hanem 10,20,100x-osáért.
A felfedezéshez még...
Felmerült bennem a súgó, hogy a kiküldött katonák lefokozódnak a végén és lakosok lesznek. De ez nem így van. Ha így lenne minden felfedezés után megugrana a népesség. Szóval ha már ez van a súgóban
akkor a felfedező katonáknak vagy barakhely kellene vagy házhely. Érdemes lenne egy "mi lenne a következménye, ha..." topicot nyitni és az ilyen apróságokat kitárgyalni.
És végül egy olyan javaslat ami picit talán kockázatossá tenné a felfedezést is a háborúhoz felzárkóztatva...
Amíg felfedeznek a katonáid:
1. vagy legyen számukra hely a barakokban, ha nincs ----> 2.
2. minden 1 napi saját képzésen túli kiküldött 1000 katona csökkentse a katonai morált körönként mondjuk 1%-al.