Quote:
Originally Posted by richardka
igazad van mester, régen voltam itt igy reagálok
hülye vagyok a szeren a turonak szövegelek
csendben megjegyzem
a fizit hamarabb megkaptam mint az elmaradt 3 havi munkanélkülit, igaz ott még borogattam az asztalt mert számolni azt nem tudnak. 30-szor X összeg számologéppel könyen kiszámolható, de egyesek tulkombinálják.
Mindegy kipipálva
És mi van azokkal akiknek nincs tartalékjuk??
és apehnál is megoldottam a problémát azaz visszakaptam a manit
a másik hogy jogtalanul vettem fel az adojováriást tavaly olyan 94-100 ezer körül (nem tudtam hogy hogy számolnak el a munkahelyemen mikor felszámolták a céget), és ugye ezt be kellene fizetni, de mivel a progi nem jol müködött igy kaptam 56 ezret kézbe vissza. Mondjuk a könyvelő is értetlenkedett, sööt behivtak az apehba is ugymond önrevizióra vagy minek mondják és ök se értették, de a manit megkaptam, sööt már el is költöttem gyorsan
Amilyen dühös voltam mikor irtam akkora happy lett a végén  Erről ennyit
ja nem kell adocsalozni, voltam ellenörzésen igy minden ok
Hivatalos adocsaló vagyok
csak legyintek már
Nem tud már felhuzni akik lehülyéznek, mondjuk a mostani munkatársaim már megjegyezték hogy ha a delikvens csak ferdén nézz rám akkor ne mosolyogjak hanem rugdossam meg
|
könyvelő az egyik szakmám, csak tudom miről beszélek. Nem működött a program

5-6 éve (igen már főiskola alatt is) csinálok szja bevallásokat, de sosem volt rossz a program, főleg azért nem, mert én papír alapon csinálom először és a gépen csak ellenőrzés céljából. Azt meg hogy számfejtettek neked, a havi bérpapíron rajta kell hogy legyen. Már a levont szja-ból látszana, hogy az adójóváírást bérszámfejtették-e vagy sem.
szerk.:
mi köze a három havi munkanélkülinek az adójóváíráshoz? megsúgom, az égvilágon semmi. Mivel a munkanélkülit az nem a NAV utalja, az adójóváírás visszatérítését meg a NAV (APEH). Ha meg későn kaptad meg, akkor a könyvelő béna volt és rosszul töltötte ki, netán nem küldött el mindent. A munkaügyi volt a béna, stb.
a lényeg, hogy nem szívtad meg, ez manapság már nagy szó az APehtől