View Single Post
Old 08-17-2006, 13:10
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Arrow

Synkel: ha levisszük a gnóm összes maxát 20% az nem jelenti azt hogy a többi faj tekivel elérhető maxai maradnaka helyükön... akkor az alap a 12% lenne mindenből durván, érthető ez nem? és a tudós se 5%ot adna hanem 3%ot vagy ilyesmi... ezt kell kiszámolni hogy a rendszer életképes maradjon és a darabszámok magasan tartásával és a %ok tompításával elérhető lenne egyfajta reális gyengülés egy komolyabb tekilelopás esetén is (persze ezekhez a faji bónuszokat hozzá kell finomítani)

- nekem az se fájna ha fix faji bónusszá válna a lakáshelyzeti tekercs pl, és kikerülne a játékból mint tudomány... az is legalább félsiker a kitekzhető fajok oldalán, mert enyhül a kár. (mert aki nem vip és 3kor kitekizi egy fanatikus egyetemista annak a kára is óriási a lelépő sereg miatt, mindez akár csak koszos 50millányi tekercs elhozásából szülhet több 100 milliós kárt, ami nem reális szerintem... és akkor nem beszéltem, hogy a megmaradó kevesebb sereg még annál is sokkal gyengébb, mint ugyanennyi full tekis sereg lehet... )
Reply With Quote
Sponsored Links