View Single Post
Old 08-16-2006, 22:50
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Massza Rex View Post
Bár nem ebbe a topikba való de bedobom.

Szerintem csak a laki teki a probléma, a többi teljesen jó.

Ha mindenkinek ua méretű a barakkja, temploma, kocsmája, akkor csak az ori felépítése dönt az egyes utakban elért erejéről, illetve kis mértékben a faji és egyéb tekik...(tehát toliban pl 5-10% jobb, stb)

Így ha valakit ki is tekiznek, attól nem pusztul meg azonnal, csak gyengébb lesz egy ideig, ami ráadásul nem is látszik azonnal (pl egy gömbböl) tehát csak az tudja, aki ép lopott.

Máris játszható minden faj rendesen, hisz nem fog a sereg 30-40-50% elmenni naponta kétszer, csak mert egy tolinak volt 5 unalmas perce ránk...

Kaja teki hiányból való éhezés az maradhatna szerintem, hisz kivédhető némi raktárral, piaccal, illetve, hogy több tanyát tartasz a kelleténél...

Leszögezem, hogy nekem tetszik a hód, elfogadom a szabályait, tehát ez van, ezt kell megszokni, de ha több nem tekivédős fajt akarunk(akartok) látni magasabb hekin, akkor lehet, hogy érdemes belepiszkálni a laki tekibe...

Ha meg nincs változás, akkor mindenki döntse el amikor fajt választ, hogy mit vállal be. Én jelenleg maradok óriás, mert nem szeretem a nagy veszteségeket, csak a szolidakat...
Szépen elkanyarodott a beszélgetés, az origi témától, de csak válaszolnék erre. Mégpedig egy kérdéssel, hogy nem lenne-e értelme indítani egy teszt oldalt, ahol pár országgal kipróbálásra kerülne a hódító maximum 10-15% lakáshelyzeti bónusszal? Ne adj isten a többi tekercs hatásfokát se lenne hülyeség csökkenteni. De ha jól emlékszem erről volt is már szó a megbeszélések között...

Az eredeti felvetéshez meg annyit, hogy valóban biztonságosabb, megnyugtatóbb felfedezgetéssel haladni előre. Persze ez még nem lenne akkora hatással az emberre, de a több heti/hónapnyi munka miatt, amit az országra kell fordítani, bizony komolyan meggondolandó minden egyes támadás. Továbbá tény, hogy egyre feljebb haladva egyre kevesebb noob-t találni, és nő a profik aránya. És egy-egy támadásnak remek kis szöviháborúk lesznek az eredményei, amit nem biztos, hogy érdemes megkockáztatni pár hektár miatt. Ugyanakkor 5.-4. szinten még nyugodtan megy az üsd-vágd-nemanyád, az még nem annyira megrázó. És ezekkel a sorokkal nem sok újdonságot írtam le, de egyet értek az előttem írókkal.
Reply With Quote