Quote:
Originally Posted by Hex
pár további infó: Aki itthon marad és ezzel lemarad az eb-ről és vb-ről a világ legjobb kajakozója. Legalább is annak tartják, míg aki menni fog (asszem Paksy Tímea) az meg egy edzőnek a csaja 
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ezekrol nem tudok, de ettol meg nem marad le, hiszen mas szamokban indul.
Tortenetesen szerintem baromsag, hogy ha vki tobb szamban is a legjobbnak bizonyul itthon, miert ne indulhasson mindben, ha ereje van hozza.
(Mondjuk szamomra a legjobb kajakozo Kovacs Kati)
Sajnos nem minden jo versenyzo lesz jo szovetsegi kapitany, mint a mellekelt abra mutatja...
|
Személy szerint otthon vagyok a témában, mivel 10évig aktivan kajakoztam (tudom tudom nem látszik...). Faszságokról nem kell beszélni. Nagyon is jól döntött a Storcz. És amúgy nem a Paksy Timi csaja egy edzőnek, hanem a Kovács Kati pont...
De hogy miért döntött jól??? mert ugye ez a verseny olimpiai osztályozó is, nem csak sima VB. az 500m-es és 200m-es döntök között nincs nagy idő, és a 200 szokott korábban lenni. És ami a lényeges itt, az az hogy míg az 500m Olimpiai szám, addig a 200m már Sidney óta nem. Lehet hogy bírná Kozák Danusa (Danusa és nem Danuta!!! csak mindenhol rosszul van a médiában...), de érhető hogy nem akarja kockáztatni az olimpiai indulását egy jelentéktelenebb szám miatt a szövetségi kapitány.
Nem ez az első ilyen eset, csak a különbség az, hogy most a Csipes az edzője és a lányának egy jó bnője...