Thread: Bank reform. ;)
View Single Post
Old 06-15-2011, 22:05
BoaSote BoaSote is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 80%
Default ötlet

Alapvetően bank a nem erre szakosodott személyiség kivételével nem termel hasznot. Ezért szerintem nem érdemes olyan változtatást eszközölni amely arra buzdít, hogy a játékélményt elősegítő egységektől vegye el a helyet. Én azon változtatnék, hogy a
1. A bevédett pénzhez csak korlátozott hozzáférést adnék az országnak. Nem költheti el egy körben max a 5-10(?)%át. Aki több pénzre van szüksége egyszerre az vállaljon nagyobb rizikót a lopásokkal szemben. Amúgy logikus. Ott van a teljes államkassza melynek egy része a bankban van, a maradék pedig az államkincstárban. A kincstárból bármikor ki lehet cipelni a teljes készletet, viszont ha a bankból egy nagyobb összeget akarsz kivenni egyszerre arra bizony várni kell.
2. A bankban lévő pénzt kevésbé lehessen fosztani. Egyetértek. De ne 0%ban. Szerintem akkor is volt már a jól bevált szlogen: "Fel a kezeket! Ez egy bankrablás. "
3. Esetlegesen a fosztogatástól is mérsékelten védene. A területből elfoglalt arányában. Igen egy kereskedő személyiségű akár többszemes játékos aki tart 10% bankot az cserébe legyen védettebb. Viszont aki 20k ha on tart 25öt azt kevésbé.

El lehet gondolkodni a piacra gyakorolt hatásán, de szerintem a játékmenetre pozitív hatása lenne.
A PÉNZ HATALOM
Reply With Quote