View Single Post
Old 06-14-2011, 22:39
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati View Post
Na Hex én ezekkel nem jácottam
De állitolag a Dragon Age a Baldursnak a folytatása.
És szerinem sokkal szinvonalasabb..
Hex ha szereted a Szerepjátékokat, (Szerintem igen mert ezek amikor irtál azok) akkor NAGYON TUDOM AJÁNLANI NEKED "Dragon Age: Vérvonalak" és a Kiegészitőjét "Dragon Age:Eszmélést"
És ha már itt tartunk akkor még nincs magyarositás és elég erős a Géped és a Videókártyád tudja a DirectX 11 et akkor a Dragon Age II is nagyon jó szivvel ajánlom.
Igaz az Utobbit 12-14 óra alatt kilehet jáccani mig az elsővel több mint 100-200 óra, a Játék készitők 1000 óra játékot ajánlanak ha mindennel törpe , Elf Ember el kijáccod.
nCoron fent van

Ja akinek van Steam Acconuntja de nincs "Portal" játéka annak tudok adni 1 et csak iron 177779 oriba.
akinek kell ingyen oda adom mivel nekem van 1 pluszba Portal 2 höz kaptam és felesleges.

lehet hogy színvonalasabb, de akkor is a baldur és a jeges szelek völgye marad az úttörő az ilyen játékok terén Ezeknek a játékoknak saját világa van, amit érteni kell és ha érted, akkor ráfogsz jönni, hogy ezeknél nincs jobb játék

erős gépem van, duke is megy fullon rajta

nekem van valahol egy steam accountom és megvan a portal 1 is, ingyen lehetett letölteni
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Hex For This Useful Post: