Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
félreértés ne essék, nekem nagyon szimpatikus ha valaki ilyen ambiciózus, és jó dolog ha ilyen tisztán látja a céljait maga elött, csak az útra amit írt irtam, hogy ne úgy számoljon, hogy rögtön egy vezető programozó fizetésével fog kezdeni. Csak arra akartam utalni, hogy picit lazíthat a terven, mert nem biztos,hogy elég 2-3év egy ilyen multinál megalapozni a tőkét  főleg hogy közben felfognak merülni nem várt költségek és luxusigények, pl egy asszony,autó, lakás vagy albérlet 
|
Nem értettem félre, gondoltam, hogy nem azért írtad, hogy elvedd a kedvét.
Egyébként szerintem 2-3 év bőven elég megalapozni a tőkét, ha nagyon akarja, akkor halasztja az asszony, autó, lakás projekteket is

Ilyen döntéseknél válik csak el igazán, hogy mit akar az emberfia (ez persze nem feltétlen azt jelenti, hogy barátnő nem fér bele, azt viszont könnyen jelentheti, hogy lakás egyáltalán nem, de lehet, hogy barátnő sem...) A multik részéről reálisabb veszélynek érzem a testi-szellemi kizsákmányolást, valamint azt, hogy annyi ideje sem marad az embernek, hogy legalább egy kicsit éljen, nemhogy még gondolkozzon is nagy terveken. Bár állítólag ez pl pont a Google-nél más, de ezt nem tudom testközelből