Quote:
Originally Posted by Ati
Sőt olyan is lehet, hogy az 5. szinten védelem alól kijöve azonnal leütik.
Azt azért ne feledd, hogy az A-ban megvan az az előnye, hogy ha fellép, és teszemazt menekülve lépett fel, ahogy írtad, akkor szövetségen kívül maradva egy kicsit összeszedje, hogy mit is akar, kikkel akar itt játszani.
Abban egyetértek, hogy ilyne menekülős fellépés után az 1 fős szövetség alapítása nem a legnyerőbb ötlet, no de onnan is bármikor vissza tud jönni, az A lenti régióiban lehet a legjobban megerősödni.
|
Ati, igen 5. szinten 72, de 144 kör se elég hogy telerakjad az orid, de ott nem is buksz 5-600 hektárt...
egy kérdés: az első 24 körben nem piacozhatsz nem?
SZK alatt nem telik a kör.... tehát akkor 24 körig ha megveszel se piacozhatsz, márpedig hiába tudod mit akarsz, B-ben nem épülhetsz át A-ban meg hiába teszed, nem tudod megvenni a sereged. Ráadásul hiába voltál B-ben 50% feltti barakkarányú hadi, A-ban ennyivel is simán kiröhögnek...
7 kör alatt át se épülsz ráadásul... én azt támogatnám hogy 12 kör védelem, hogy fel tudjon készülni A-ra és a többi is megnézhesse utána hogy mit hozott ki valamint a 12 kör után piacolhasson is, mert egységek mindenképp kellenek.
amúgy aki felmenekül, az mindenképp valamilyen szinten vagy készületlen a lépésre, vagy eleve nem volt elég erős ott ahonnét lépett, az ilyet szinte mindig elkapják fentebb is, hacsak nem az előre eltervezett lépés előtti percekben támadják meg... (velem is volt ilyen, hogy szintlépésre készültem minden rendben volt, csak várni akartam délutánig hogy az egész szövi egyszerre lépjen, és előtte távoloztam, aztán láttam hogy jön felém sereg... felléptem előle, a többiek meg 4 órával később jöttek, de ez azt hiszem nem az az eset volt amikor igazán menekülés lett volna a szintlépés

)