View Single Post
Old 08-16-2006, 11:25
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Arrow

azért a beton orik ellen lenne megoldás..... pl ha megtámogatnánk a nem tekivédős fajokat (meg nem lenne irreálisan nevetséges védőereje az orknak úgy mindenmásra... mert azzal be elhet nyomni elfeket is csak egy elf azonnal tönkretesz egy orkot ha megtalálja...) mert itt az a baj, hogy midnenki biztonsági játékot játtszik, mert nehezen lehet orit építeni és kevés olyan faj van amit nem lehet pillanatok alatt szétkapni... pl egy MF elfet nem mindenki kezd el feltörni, vagy egy 4es óriás hadivari elit+toronyíjas szövit se kezdenek el kostolgatni... és ezért szinte mindenki elkezd ilyen felállásban játtszani, mert félti a többhetes munkáját...

(én pl most a napokban dolgozgatok egy új hadi faj ötletén ami nagyobbat tud ütni egy gnómnál de szétszedhető, de nem olyan könnyen, mint ahogy egy ork, vagy egy gnóm pusztul ki. (itt a gnómnál csak a tekit nem lehet elszedni ha nem hülye, mert valljuk be a piacon teki tologatás azért rendelkezik egyfajta lassúsággal, nem tudsz percek alatt cserélgetni vele...).. de lehet hogy csak az orkot gyúrom át és bocsátom közszemlére mit számolgattam, és remélem Atinak is tetszik majd... mert szerintem túl egysíkúvá kezd begubózódni a játék... bevédett orik, és egyre kevesebb ütés egyre inkább óriás dominál, mellette néhány MF elf és egy kettő gnóm hadi... mást feljebb nem találni... (A- az egész más, azt most hagyjuk ) ezen akarok változtatni... de ha nagyon ráérek akkor elkezdek agyalni a tekis részen is, mert önmagában a fajok tulajdonságai nem lennének rosszak egy pörgősebb játékhoz, de ez a tekidolog úgy meglövi mindet amelyik nem tudja védeni és nem tolis akar lenni, hogy látható az eredmény...)
Reply With Quote