Quote:
Originally Posted by Hex
A sikeres klánütés után kezdtél el belekötni mindenbe. Egy klánnak nem arról kell szólnia, hogy egy valaki megmondja, hogy mit csináljon a másik kilenc, hanem arról, hogy közösen hozzuk meg a fontosabb döntéseket, az elhanyagolható dolgokban meg döntsön a vezér. Én ilyen vagyok, ezt vallom.
|
Ez pont forditva van. Es pont olyanon keletkezett a vita ami semleges volt. Egy irto konnyu dolog egy vezertol kiadni a parancsot, nem lessz itt senki rajtad kivul akkor elmegyunk szabira intezzetek a piacot. Nem 2 napig vitatkozni errol
Quote:
De a hátba támadós dolgokat utálom. TE ezt tetted, a klán nem engedhette meg magának, hogy egy magas hekis orkot bukjon, így inkább leléptem. Ennyi a történet, de ezt te is pontosan tudod, szóval ne ferdíts, ha megkérhetlek.
|
Nem voltal hatba tamadva, nyiltan a szoviforumra tettem ki amit gondoltam hogy a tobbiek is hozza tudjanak szolni.
Quote:
REngeteg ötletem volt és épp egy klánütést is terveztem, a legtöbb dolog akkor adott volt hozzá, már csak némi egység, meg aktivitás kellett volna, hogy megüssük azt a klánt (hogy ki lett volna, most már tök mindegy). De te úgy viselkedtél, hogy az kritikán aluli. Szerintem inkább azt fájt, hogy Laci, nekem adta át a vezérséget, mert bennem látott fantáziát..
|
Az otletek jok voltak, de nem akkor rogton, hanem mondjuk azutan hogy elintezted volna hogyan etessuk az orikat, nincs torpe keriteni kell eggyet, feleltunk majdnem mindent mert a Lamak 6 hetig a nyakunkba voltak. Es az akkori vezer alltal az allando orik kidobasa miatt a moral is irtora le volt csokkenve.
Quote:
Szerintem inkább azt fájt, hogy Laci, nekem adta át a vezérséget, mert bennem látott fantáziát..
|
Te lettel a vezer mert velem egyutt mas nem akarta bevallalni

A bizonyitekot elkuldtem priviben

Szilveszter elott mar ugy volt hogy a sok privat gond miatt, ami Novemberbe ram szakadt en kimegyek SZKre amig konnyebb nem lessz az eletem. Csak mivel a Csak egy maradhat szovi nekem nemcsak egy szorakozas hanem olyan mar mintha egy csalad lennek igy a klantarsaim eletmento segitcsegevel maradtam. Es az 'eletmento'-t szo szerint ertheted.
Quote:
nem muszáj válaszolnod, nem érdekel túlzottan
|
De megvalaszoltam mert ez nem egeszen ugy van ahogy te gondolod

De mar engem sem erdekel, ott hagytad a klant amikor legjobban kellett valaki megfogni a lefele valo zuhanasat, es miert mert en megszoltam valamit es neked nem tetszett hogy mertem ilyet tenni