Thread: 1A események
View Single Post
Old 06-07-2011, 04:25
Ghosti's Avatar
Ghosti Ghosti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Hex View Post
A sikeres klánütés után kezdtél el belekötni mindenbe. Egy klánnak nem arról kell szólnia, hogy egy valaki megmondja, hogy mit csináljon a másik kilenc, hanem arról, hogy közösen hozzuk meg a fontosabb döntéseket, az elhanyagolható dolgokban meg döntsön a vezér. Én ilyen vagyok, ezt vallom.
Ez pont forditva van. Es pont olyanon keletkezett a vita ami semleges volt. Egy irto konnyu dolog egy vezertol kiadni a parancsot, nem lessz itt senki rajtad kivul akkor elmegyunk szabira intezzetek a piacot. Nem 2 napig vitatkozni errol

Quote:
De a hátba támadós dolgokat utálom. TE ezt tetted, a klán nem engedhette meg magának, hogy egy magas hekis orkot bukjon, így inkább leléptem. Ennyi a történet, de ezt te is pontosan tudod, szóval ne ferdíts, ha megkérhetlek.
Nem voltal hatba tamadva, nyiltan a szoviforumra tettem ki amit gondoltam hogy a tobbiek is hozza tudjanak szolni.

Quote:
REngeteg ötletem volt és épp egy klánütést is terveztem, a legtöbb dolog akkor adott volt hozzá, már csak némi egység, meg aktivitás kellett volna, hogy megüssük azt a klánt (hogy ki lett volna, most már tök mindegy). De te úgy viselkedtél, hogy az kritikán aluli. Szerintem inkább azt fájt, hogy Laci, nekem adta át a vezérséget, mert bennem látott fantáziát..
Az otletek jok voltak, de nem akkor rogton, hanem mondjuk azutan hogy elintezted volna hogyan etessuk az orikat, nincs torpe keriteni kell eggyet, feleltunk majdnem mindent mert a Lamak 6 hetig a nyakunkba voltak. Es az akkori vezer alltal az allando orik kidobasa miatt a moral is irtora le volt csokkenve.

Quote:
Szerintem inkább azt fájt, hogy Laci, nekem adta át a vezérséget, mert bennem látott fantáziát..
Te lettel a vezer mert velem egyutt mas nem akarta bevallalni A bizonyitekot elkuldtem priviben Szilveszter elott mar ugy volt hogy a sok privat gond miatt, ami Novemberbe ram szakadt en kimegyek SZKre amig konnyebb nem lessz az eletem. Csak mivel a Csak egy maradhat szovi nekem nemcsak egy szorakozas hanem olyan mar mintha egy csalad lennek igy a klantarsaim eletmento segitcsegevel maradtam. Es az 'eletmento'-t szo szerint ertheted.

Quote:
nem muszáj válaszolnod, nem érdekel túlzottan
De megvalaszoltam mert ez nem egeszen ugy van ahogy te gondolod De mar engem sem erdekel, ott hagytad a klant amikor legjobban kellett valaki megfogni a lefele valo zuhanasat, es miert mert en megszoltam valamit es neked nem tetszett hogy mertem ilyet tenni

http://csak-egy-maradhat.com/
Reply With Quote