Thread: Firefox 4
View Single Post
Old 06-06-2011, 18:11
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Blacky View Post
Jó lenne tudni milyen mélységű volt az összeomlásod a Winfosnál ugyanis a Róka az ÖSSZES cuccait itt tárolja :
c:\Users\itt az a név amit használsz\AppData\Roaming\Mozilla\

De gondolom ezt TE is tudod...Nos ÉN úgy szoktam csinálni, hogy amikor mondjuk van egy friss WIN telepítésem és a FF-et is topra raktam akkor ezt a cuccost elmentem "jobb idökre" Biztos ami biztos alapon, azt ha beüt az istennyila akkro simán visszamásolom azt már ott a "megszokott" FF..tudom ez kis pluszmunkát jelent de mégsem annyit mintha újra kéne telepíteni mindenedet...Szerintem az FF SYNC még sajna nem olyan kiforrott mint a Google ezen funkciója...sajna...
Van valahol egy mentésem, de ez most annyira lehangolt......... Az egésznek a kinézete teljesen megváltozott (alap kinézet lett, amit én már nagyon testreszabtam eddig). Másik gépről is át tudnám hozni a legtöbb jelszót és könyvjelzőt, de ez most valahogy egy olyan löketet adott, hogy jelen pillanatban is Chrome alól fórumozok, pedig az eddig még Ffox volt. Egyelőre egy ablak maradt Ffox-ban... Lehet arra jó, hogy egy 5-ös firefoxot most már aztán mindenféle következmény nélkül kipróbálhassak.........