Quote:
Originally Posted by Ghosti
Miert nem mondod meg az igazat nincs benne semmi. Azutan hogy Bagoly nyugdijazta magat leestunk mint klan a sargafold ala. En megszoltam hogy tul sok a problema, ezt nem igy kell csinalni, ha nem eros kezzel fogod meg akkor megszunik a klan letezni, neked ez nem tetszett es arrebb alltal  Barmikor vissza johettel volna, a te dontesed volt hogy elmentel.
|
A sikeres klánütés után kezdtél el belekötni mindenbe. Egy klánnak nem arról kell szólnia, hogy egy valaki megmondja, hogy mit csináljon a másik kilenc, hanem arról, hogy közösen hozzuk meg a fontosabb döntéseket, az elhanyagolható dolgokban meg döntsön a vezér. Én ilyen vagyok, ezt vallom. De a hátba támadós dolgokat utálom. TE ezt tetted, a klán nem engedhette meg magának, hogy egy magas hekis orkot bukjon, így inkább leléptem. Ennyi a történet, de ezt te is pontosan tudod, szóval ne ferdíts, ha megkérhetlek.
REngeteg ötletem volt és épp egy klánütést is terveztem, a legtöbb dolog akkor adott volt hozzá, már csak némi egység, meg aktivitás kellett volna, hogy megüssük azt a klánt (hogy ki lett volna, most már tök mindegy). De te úgy viselkedtél, hogy az kritikán aluli. Szerintem inkább azt fájt, hogy Laci, nekem adta át a vezérséget, mert bennem látott fantáziát.
nem muszáj válaszolnod, nem érdekel túlzottan