Thread: 1A események
View Single Post
Old 06-03-2011, 23:57
NewJackCity NewJackCity is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
egen... még azért megjegyzem hogy mint látszik, úgy a legkönnyebb győzni ha közben SzK-n "gondolkozol" tovább.
lehet legutoljára olcsobb kisklánozos feljutási modot választott
de éppen nem mondott hulyeséget sőt...
láttam én már tole olyat hogy 1 het alatt 2.5szeresére novelte a hekijét ugy hogy vagy 15-20 hiéna sereg pattant rola egy sem jott be 8-9 hiénázásbol
mert minden egyes támadását megprobálták levámolni (biztos csalogatonak tunt sokaknak a kevés varis kevés tolis eros lakoshiányban "szenvedo" oriás)
igazábol a hiénára mindig készulni kell
es szerintem a hiénák jó 90%a foghato lenne a megfelelo stratégiával
a top alatt kifejezetten konnyu lepattintani a mohobb tagokat
de az is hozzátartozik hogy a topban már okosabban hiénáznak es tobb a foghatatlan
egy házless felépités pl elég hatásos tud lenni mert sok hiéna nincs tisztában vele hogy valojában mennyit is tud elendedni ugy az ember(illetve saccolni lehet de hogy hogy van beállitva az intézo lutri és a legrosszabb esethez már a hiénázonak is csunyán ki kell támadni)
volt olyan is hogy ugy kuldtek rá hogy 2kicsi meg egy nagy sereget osszbarak minusz lakitekis elengedésre kiszámolva
jottek zoldek is hogy ezt hogyan pattintotta
az egyik legjobban tecco levél az az volt hogy "milyen kodot kell beirni ilyenkor és hogy hova"
amugy sose ertettem miért baj az ha az ember hiénázik is néha
ez egy játék miért kéne mindenkinek hos lovagot jáccani ?
és nem ertem mi ertelme van ennek hogy ha valaki bemásol egy aznapi legnagyobb utést. miert kell jonni az..., ez egy xarházi életében eloszor utott ugy hogy nem hiéna tipusu maszlaggal

Last edited by NewJackCity; 06-04-2011 at 00:14..
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to NewJackCity For This Useful Post: