Thread: 1A események
View Single Post
Old 06-03-2011, 19:33
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Merengő View Post
vagy csak tudja, hogy utálják és nem látnák szívesen
Nem hiszem, hogy bárki is utálna téged a klánból. (Ha valakit nem szívleltünk nálatok, akkor az Kati volt. Főleg Wolfi és Jani pikkelt rá nagyon. , na meg Viktor felé volt ellenszenv, de csak azért, mert a Pannonért elhagyta a klánt.) Biztosan tudom állítani, hogy a nagytöbbség tudásodért tisztelnek, ahogy én is. 100%-ban biztos vagyok benne, hogy a Black dragon erősebb lenne veled. Csak ugye Pannonosokkal kezdeni nem jó, megtapasztaltuk. Viktor nálunk volt, de amint beindult a Pannon újra felívelése rövid úton itthagyott benünket.

Mindenki játékában van egy klán, amiért bármit bármikor feláldoz. Nekem ez a Black dragon, és remélem minden klántársam így vélekedik erről. Neked viszont biztosra veszem, hogy ez a Pannonfölde.

Éppen ezért nem keresek meg olyan országokat, akik egy nagy klán valószínüleg ideiglene széthullása után kerültek szk-ra. Pedig gondoltam rá. Csak nem szeretem az ideiglenes megoldásokat.

Ha azt mondják, hogy ott az otthon, ahol az ember szíve van, úgy a játékra átfordítva az az örök klánod, ahol felnőttél és/vagy rengeteg időt és energiát belefordítva játszottál azért, hogy ne neked legyen jó, hanem A klánnak.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post: