Thread: 1A események
View Single Post
Old 05-31-2011, 13:32
Robicsek Robicsek is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 75%

Quote:
Originally Posted by Wolfi View Post
[Igen is Heini eleg sokat hienazott mivel O kezdo jatekos es igazabol nem tudja hogy mit illik csinalni es mit nem de a hodito nem is a fair playrol szol szerintem..

Amit Ti csinaltatok Hunyadival az is felfoghato egy hienazasnak..Alatta vagytok 8an 1 valaki kikuld ra egy nagy sereget varva h majd lesz szembesereg es a tobbi is atrohan rajta..erre se mondanam azt hogy vitezes fair play hozzaallas..
szal elobb nezz magadba aztan rakj ki ilyen postokat..
igazabol en azt sem ertem hogy miert nem tudsz csak egyszeruen csendben maradni es folytatni a jatekodat sztem senki sem kivancsi a nagy vityu velemenyere ha meg igen akkor nyiss egy postot a Vityu megmondja cimen es elvezd ki..
Sziasztok!Jo hoditozast!
Itt nem is hiénázásról, hanem hiénázásokról volt szó! És bár a hiénázást nem ítélem el azért az elgondolkodtató, hogy egy ori "egy" országra van kihegyezve és konkrtétan csak azt várja mikor üti vissza magát mellé, hogy ismét mehessen. Ha meg nem sieti el a visszaérkezést ül a babérjain! Elf fajjal még ezt is megérteném no de Heini esetében...[/quote]

Wolfi Mi mar eleg regota ismerjuk egymast tudod nagyon jol hogy en milyen felfogasban jatszom a hoditot...Felre van ertve ez az egesz ezt Petikenek meg Heininek kene lerendeznie mivel sztem mindakettoben van tuske egymas iranyaban es amig ez nem tunik el addig mindketten kisergetni fogjak egymast..
Az meg h elf fajjal ez meg ertheto is egy picit viccesen hangzik mivel ha pl xy kimegy melloled egy sereggel Te azert nem kisered meg mert ork vagy es milyen ciki mar hogy ork letedre kisersz...
Nagyon sok iranybol meglehet ezt kozeletieni en csak annyit kerek toletek hogy hagyjatok beken a klanunkat nem kell egymasra megjegyzeseket tenni ha nem tetszik amit lattok akkor nem kell nezni ilyen egyszeru..
Nem kell se elismerni azt amit csinalni de fikazni sem kell..Ghosti kirakta a forumra azt a bizonyos pawa utest en tudtam h hiba volt mert majd jonnek a megjegyzesek megtette hat ez van..Es ezek utan miert is ussun egyeniben ha ugyanugy megkapja a hiena titulust..semmi ertelme..
Reply With Quote