Thread: 1A események
View Single Post
Old 05-31-2011, 13:25
Robicsek Robicsek is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 75%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Ezért kell irányítani, mert kezdő. PetiKE is kezdő A-ban, mégse csinálja. Heineken hányszor jött ki hiénázni a mi legkisebb országunkra? Ő folyamatosan ütött, haladt felfelé a ti kis reménységetek meg folyamatosan ment rá hiénába, nappal, hajnalban, reggel, bármikor.

Most mondd azt, hogy ő MINDIG ott volt a gép előtt, és azt várta, hogy hiénázzon... Szerintem inkább szóltatok neki.

Nem rég azt mondta Dragi, meg Orsi, hogy a csak egy maradhat egyáltalán nem hiénázós. Én tapasztaltam, újra meg újra tapasztaljuk. Szerintem felvételi követelmény.
Vityu hidd el hogy a Mi klanunkban mindenki magasrol leszarja hogy mit csinal Petike...senki nem ul itt egesz ejszaka azt figyelve hogy Petike vajon mikor megy ki es hogy lehessen hienazni mert az Nektek majd mennyire fog fajni..
Mindenkinek megvan a maga dolga csaladja stb-stb..En pl szivesebben fexem az elettarsam mellett mint a hodito mellett azt figyelve hogy vajon kit lehetne hienazni..En mindig is mondtam Heininek h ha mar ork lett akkor ussun egyeniben mondjuk a hajnal 4es valtaskor olyan klantagokat ahol nincs 24 oras tavol de sajna neki sincs ideje itt ulni hajnalok hajnalan...igy megragad minden lehetoseget annak erdekeben h feljebb keruljun..O ilyen szellemben jatsza a jatekot...undorito vagy sem o ezt csinalja..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Robicsek For This Useful Post: