View Single Post
Old 08-15-2006, 00:06
[Qpe_] [Qpe_] is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Ugy gondolom, hogy a termelok korlatozasaval/megszuntetesevel egysikubb lenne a jatek, es pont a szinessegebol veszitene. Nem veletlen van arra lehetoseg, hogy egy orszag bekesen termelgetve/felfedezgetve jusson egyre magasabbra. A tobb eves vagyonfelhalmozas is csak akkor er valamit, ha a vagyon gazdaja tud elni vele, egyebkent masoknak termelt csupan, mert elszedik tole elobbutobb. Szerintem a dolgok durva leegyszerusitese azt mondani, hogy az nyeri a haborut, akinek tobb penze van. Az eletben ez talan valoban igy van, de ebben a jatekban ez most sincs igy, hiaba halmozzak a vagyont egyesek. Akinek vagyona van, az felti azt, mivel sok energiat/idot/penzt fektetett bele hogy legyen, tehat nem fog a penze vegeig csatazni, ahogy korabban Synkel is irta, inkabb elmenekul, a dicsoseget meghagyva a jobb jatekosnak. Szamtalan, a fentihez hasonlo haborut lattam, at is eltem nehanyat. Szamit a penz, de nem perdonto, mert ha az ellenfel csapataban akar csak egy jo stratega is van, es a tobbiek hallgatnak ra, a legtobb ami tortenhet, hogy a vagyon gazdat cserel.
Ezek miatt szerintem a jatek gazdasagi adottsagain finomitani lehet, talan kell is, de drasztikus valtoztatasok nem szuksegesek, inkabb artananak mint hasznalnanak.