Thread: Chrome OS
View Single Post
Old 05-14-2011, 17:06
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Blacky View Post
Mert azért valljuk, be a többi OS nél van választásom, ha nem tetszik a Windows akkor letörlöm a Vinyórol és felrakok Linuxot de ha megveszel egy CHROME os-t futtató gépet akkor kész ennyi bezárult a kör mert vagy használod vagy eldobod, mert arra biza mást nem raksz fel ha mégsem JÖn be a rendszer....Szóval TE Vennél gépet mondjuk 120.000 ezerért Chrome os-el és ha nem tetszik akkor a sarokba rakod és használod mondjuk pórfogónak, mert másra nem jó a fentebb említettek miatt.....

DE jó példa is akad aott az APPLE és a mac-ek ahol ott is elöre van telepítve az OS , de ott van választásod, és nem vagy RÁKÉNYSZERÍTVE arra hogy Tölük függj....

A Google nemes egyszerüséggel hozzá akar láncolni a nethez , de mi van akkor amikor offline vagy mert elment a neted ?? akkor vakaródzól ha mondjuk meg akarsz mutatni egy fényképalbumot az ismeröseidnek ????
Nem kötelező... Havi 20 dollárért lehet majd diákoknak bérelni Chrome-os gépeket, emellé ahogy néztem adnak még mobilnet előfizetést is...
EZ a netbook. Nekem ugyan telefon és laptop mellé nincs rá nagy szükségem, de maga a koncepció szerintem kifejezetten jó.

Amúgy írták, hogy lesznek offline is hozzáférhető fájlok, a tárolt dokumentumok mindenképpen, legalábbis aszerint, amit eddig olvastam. Nem lepődnék meg, hogy ha ide tartoznának a képek és a videók is.

És ha nem tetszik, még mindig eladhatod - hacsak nem bérelted

Szóval nem teljesen értem ezt a hatalmas ellenérzést és az egyoldalú szidást.
Reply With Quote