Thread: Chrome OS
View Single Post
Old 05-14-2011, 17:00
Blacky Blacky is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Nekem most már tök jól fut a Windows-om alatt, és ha feláldoznék rá egy USB sticket, akkor szerintem natívan is futna. (Még nem próbáltam, de nyilván ez a lényeg benne.) Nem kell ehhez új gép. Külső progikat nyilván nem lehet rá telepíteni, hiszen pont ez a lényege. Ha lehetne, akkor azzal az egész lényegi része omlana össze, semmi értelme nem lenne az egésznek.
EZT olvasd el légyszi mégegyszer
" Az előzetesek alapján a Chrome OS-es gépeken nem támogatott a hagyományos háttértárak használata, inkább memóriakártyák vagy SSD alapú megoldások dolgoznak a gépekben - ezzel garantálható például a Google által ígért, pár másodperc alatt lezajló rendszerindítás is. A normál számítógépekből megismert BIOS helyét is egy speciális firmware-szerű megoldás veszi át, amelyből hiányzik a PC-ken és notebookokon jellemző részletes beállítások lehetősége. A Chrome OS tehát teljesen új út lesz, ne számítsunk arra, hogy az újabb Windowsok futtatásához már öreg notebookjainkra telepíthetjük - vagy vásárolunk egy teljesen új gépet Chrome-mal, vagy maradunk a réginél."

Nekem ebböl az jön le Hogy KELL MINDNKÉPP egy ÚJ Gép majd hogy Chrome os-t használj..De lehet ÉN értettem félre ...
Reply With Quote
Sponsored Links