Quote:
Originally Posted by Wolfi
Először is sajnálom, hogy az elkezdődött háborúból nem lett semmi. De én tényleg elhiszem, hogy mostanra telt be a pohár, ezért nem fogok pálcát törni a fejetek fölött mert ez a döntés született. Sőt kívánok minden jót és a magánügyi problémák helyreállását!
De...
Senki nem tudta előre hogy Dvá nem tud gép elé jönni. Igen Katival én beszéltem és azért írtam valószínű nem tud gép elé jönni mert
1. nem jött szembe (ellenben a klántársával)
2. nem akarok infót kiadni de a hullot seregekből egyértelműen erre lehetett következtetni
Az meg, hogy Kati ütögetéseit másoljátok be mégis mire jó?
Akkor nem így volt a mi bandánk sem nem volt túl nehéz dolga, és igen én pl fociztam nem beszélve az akkori éplistámról Valljuk meg az nem volt nagy teljesítmény!
Persze nem akarom én Kati érdemeit elorozni de valószínűsíthetően most ugyanez a kép alakult volna ki csak fordított előjellel
ennyit szerettem volna
|
szia.
Én nem másoltam ki semmilyen ütést. ha mind a 6 (nem szabis) országnak a gazdája gépnél tudott volna lenni, nem tudom elképzelni, hogy veszítünk. jó játék lett volna abban biztos vagyok, de két nagy előnyünk lett volna veletek szemben, az egyiket szerintem már sejtitek a fent említett seregelhullásból is.. mondom ezt úgy, h nem ismerem a dragon tartalékait, csak saccolni tudnám. az első két támadásotok sem volt kiforrot. kijöttetek és vártátok mi történik. ezzel nem a dragont akarom bántani, csak egy meglátás. aztán lehet olyan kártyákat húztok elő amire nem számítok, de ezt már sosem tudjuk meg sajnos.