Thread: 1A események
View Single Post
Old 05-10-2011, 19:29
Wolfi Wolfi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Merengő View Post
Tudod Vityu 3 taggal nem lehet harcolni egy 8 fős klánnak. és a Dragon egy nagyon jól szervezett klán. tudtátok nagyon jól, hogy viktor nincs, ezt több ízben is említettétek skypon Katinak. ez az egézséges erőpróba számotokra? olyat támadunk akit tudjuk, hogy nincs csak telónetje? ha ti nem jöttök, akkor már sokkal hamarabb szk-n lettünk volna, mert az első támadásotok estéjére szerveztük meg a kilépést. de mondtam én nem fogom nézni ahogy viktort ütik mi kilépünk mások meg azt hiszik menekülünk. aznap este 2 tagot is próbáltam felhívni a klánból, hogy jó lenne jelenlétükkel megtisztelék a pannont, és felfokozva elkezdené lentről a harcot, de egyikük sem reagált semmit. itt telt be nálam a pohár, és döntöttem a játék végleges abbahagyásáról.

Először is sajnálom, hogy az elkezdődött háborúból nem lett semmi. De én tényleg elhiszem, hogy mostanra telt be a pohár, ezért nem fogok pálcát törni a fejetek fölött mert ez a döntés született. Sőt kívánok minden jót és a magánügyi problémák helyreállását!
De...
Senki nem tudta előre hogy Dvá nem tud gép elé jönni. Igen Katival én beszéltem és azért írtam valószínű nem tud gép elé jönni mert
1. nem jött szembe (ellenben a klántársával)
2. nem akarok infót kiadni de a hullot seregekből egyértelműen erre lehetett következtetni

Az meg, hogy Kati ütögetéseit másoljátok be mégis mire jó?
Akkor nem így volt a mi bandánk sem nem volt túl nehéz dolga, és igen én pl fociztam nem beszélve az akkori éplistámról Valljuk meg az nem volt nagy teljesítmény!
Persze nem akarom én Kati érdemeit elorozni de valószínűsíthetően most ugyanez a kép alakult volna ki csak fordított előjellel
ennyit szerettem volna
Reply With Quote