Thread: 1A események
View Single Post
Old 05-10-2011, 19:11
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by NewJackCity View Post
tudod ahoz képest hogy az en stilusommal van baj én még nem nyitottam önfényezős topikot a klánomnak
csak irtam egy szerintem teljesen normális lekoszono hsz-t
megindokolva a távozást
amire te nyálcsorgatva frocsogosen válaszoltál hogy mi márpedig miattatok menekultunk el
ha annyira akarsz harcolni várlak anarchban bármikor
600 hekin 10vs10 ori azt gyere mutasd meg mit tudsz es mekkora nagy stratéga guru vagy
ja es akkor se sertodnék meg ha bocsánatot kérnél mert nem volt tul szép amit a klánunkrol irtál
mi sose irtunk ilyet rolatok es sose vagtuk a fejetekhez ha épp nem álltatok készen a harcra
Nem önfényezős topik, hanem a klán történelmének megörökítése. Ha lenne egy pékes, akkor most nem csak azt tudtam volna írni, amit írtam, mert lehet, hogy olvastam volna szebbet benne.

Persze, játszak veled anarchban... Egy olyan anarchossal, aki évek óta ott játszik... Jó vicc.

Honnan kellett volna tudnom, hogy nem álltok készen a harcra, mikor nem is olyan régen (amikor CSAK TELÓS NETEM volt) ránkálltatok klánban.

Lehet, hogy nem volt szép, amit írtam, csak a véleményemet mondtam el. Amiben nincs benne az, hogy miattunk oszlott a klán, csak az, hogy nem ekkor kellett volna, hanem előtte vagy utána. Fair play.

Nem akarok vitatkozni. Csalódott vagyok, hogy egy régi nagy terv ennyivel elúszott, és most annyit látok, hogy az országok, akiken meg volt tervezve a feljebb jutás, azok eltűntek. És félek, hogy a marha nagy klánbeli és egyéni pontlistabeli különbségek és a kényszerpihenő miatt punnyadás lesz nálunk is. Kell egy cél, eddig ti voltatok. Újratervezés...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote