Quote:
Originally Posted by vityu
Furcsa nekem, de mintha te nem tudnál normális emberhez méltó hangnemben reagálni. De hát kinek a pap, kinek a papné.
Azért mondtam, hogy inkább ne menjen hozzátok, mert elkerülhetetlen lett volna a harc vele is, és nem ezt akartam. De ez gondolom tiszta nálad is.
Megkaptam már Remytől is, hogy nagy az arcom... Hááát, lassan el kell kezdjem elhinni.
Az a bizonyos végigföldelt minket Kati eset megtörtént, bár kb 5 volt az a végig. Passzív termelős időszak. Hátistenem. Ott voltunk már-már lufi országokkal, és itt megint jön egy DE: ha annyira gyengék vagyunk, hogy szétföldelt minket, akkor most miért hátráltatok meg? Miért nem lehetett a nagy visszavonulás a harc után, még egy utolsó jó háború...
Azt meg megint nem értem, hogy miért kellett volna szembe menni a klántámadásnak. 
|
tudod ahoz képest hogy az en stilusommal van baj én még nem nyitottam önfényezős topikot a klánomnak
csak irtam egy szerintem teljesen normális lekoszono hsz-t
megindokolva a távozást
amire te nyálcsorgatva frocsogosen válaszoltál hogy mi márpedig miattatok menekultunk el
ha annyira akarsz harcolni várlak anarchban bármikor
600 hekin 10vs10 ori azt gyere mutasd meg mit tudsz es mekkora nagy stratéga guru vagy
ja es akkor se sertodnék meg ha bocsánatot kérnél mert nem volt tul szép amit a klánunkrol irtál
mi sose irtunk ilyet rolatok es sose vagtuk a fejetekhez ha épp nem álltatok készen a harcra