Quote:

| 
					Originally Posted by NewJackCity  gondoltam hogy az egódat nem tudod a dragonos topikban tartani  
már mikor megnyitottad láttam hogy egobol van tarcsid rendesen   
kérdezd meg a szovidet akit probáltál lebeszélni rola hogy hozzánk jojjon hogy a tamadásaitok elott szoltunk neki hogy válassza a másik klánt   
de biztos eloletek szalattunk szabira mert bénák vagyunk  
kinek képzeled magadat ? 
 kis tiszteletet mutathatnál mert nem a seggedbol rántottál ki  
mikor kati egyedul foldelt végig titeket hol voltatok ? 
vagy mikor klánban probálkoztunk te nem a hátad vakargattad egész 
véletlen  mikozben pár honappal elotte irtad hogy ti arra vártok hogy rátokálljon valaki ? 
aztán mikor kimentunk szembesereg sehol... | 

Furcsa nekem, de mintha te nem tudnál normális emberhez méltó hangnemben reagálni. De hát kinek a pap, kinek a papné.
Azért mondtam, hogy inkább ne menjen hozzátok, mert elkerülhetetlen lett volna a harc vele is, és nem ezt akartam. De ez gondolom tiszta nálad is. 

Megkaptam már Remytől is, hogy nagy az arcom... Hááát, lassan el kell kezdjem elhinni. 

Az a bizonyos végigföldelt minket Kati eset megtörtént, bár kb 5 volt az a végig. Passzív termelős időszak. Hátistenem. Ott voltunk már-már lufi országokkal, és itt megint jön egy DE: ha annyira gyengék vagyunk, hogy szétföldelt minket, akkor most miért hátráltatok meg? Miért nem lehetett a nagy visszavonulás a harc után, még egy utolsó jó háború...
Azt meg megint nem értem, hogy miért kellett volna szembe menni a klántámadásnak.