Thread: 1A események
View Single Post
Old 05-10-2011, 17:34
Merengő Merengő is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Gratulálok a Hős harcos Pannonnak... Tényleg szép lépés volt, hogy éppen elkezdtünk egy háborút, és a társaság lelép. Nagy szavak lettek volna akkor, ha egy csendes termelgetős időszakban léptek le. Akkor azt mondanám, hogy sok sikert a való életben.
Elég régóta meg volt a feszültség a két klán között, de persze amíg nyugi van, addig mindenkinek van kedve játszani, de amikor beérik egy több, mint fél éves terv, akkor mindenki jobbnak látja, ha szépen elszelel. Felraktunk alátok 9 országot fokozótávon belülre, aztán kis termelés után nekiindulunk, és mit kapunk? 2 támadás 2 x 0 hektár egy már láthatóan elhagyatott országtól, meg egy szembeküldött sereg. Ennyi a Pannon ereje?
Tudod Vityu 3 taggal nem lehet harcolni egy 8 fős klánnak. és a Dragon egy nagyon jól szervezett klán. tudtátok nagyon jól, hogy viktor nincs, ezt több ízben is említettétek skypon Katinak. ez az egézséges erőpróba számotokra? olyat támadunk akit tudjuk, hogy nincs csak telónetje? ha ti nem jöttök, akkor már sokkal hamarabb szk-n lettünk volna, mert az első támadásotok estéjére szerveztük meg a kilépést. de mondtam én nem fogom nézni ahogy viktort ütik mi kilépünk mások meg azt hiszik menekülünk. aznap este 2 tagot is próbáltam felhívni a klánból, hogy jó lenne jelenlétükkel megtisztelék a pannont, és felfokozva elkezdené lentről a harcot, de egyikük sem reagált semmit. itt telt be nálam a pohár, és döntöttem a játék végleges abbahagyásáról.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Merengő For This Useful Post: