Quote:
Originally Posted by vityu
Gratulálok a Hős harcos Pannonnak... Tényleg szép lépés volt, hogy éppen elkezdtünk egy háborút, és a társaság lelép. Nagy szavak lettek volna akkor, ha egy csendes termelgetős időszakban léptek le. Akkor azt mondanám, hogy sok sikert a való életben.
Elég régóta meg volt a feszültség a két klán között, de persze amíg nyugi van, addig mindenkinek van kedve játszani, de amikor beérik egy több, mint fél éves terv, akkor mindenki jobbnak látja, ha szépen elszelel. Felraktunk alátok 9 országot fokozótávon belülre, aztán kis termelés után nekiindulunk, és mit kapunk? 2 támadás 2 x 0 hektár egy már láthatóan elhagyatott országtól, meg egy szembeküldött sereg. Ennyi a Pannon ereje?
3év alatt mit láttam a pannonból? Voltak másfél milla ponton országonként. Aztán a gun szk-ra ütögette a társaság 80%-át. Majd jöttek a "kicsik", meg tartottatok 2 nagy országot szabadságon. A kicsik feljöttek, majd egy jónak ígérkező harc elől megfutamodtatok. Lehet, hogy pont ez rázta volna helyre a klánt.
No mindegy, nem akarok én lenni az ördög, bár ezek után az leszek, gyanítom.
Sok sikert a továbbiakban, remélem egyszer még megmutathatjuk, hogy mit tudunk, és láthatjuk, hogy ti mire vagytok képesek...
|
gondoltam hogy az egódat nem tudod a dragonos topikban tartani
már mikor megnyitottad láttam hogy egobol van tarcsid rendesen

kérdezd meg a szovidet akit probáltál lebeszélni rola hogy hozzánk jojjon hogy a tamadásaitok elott szoltunk neki hogy válassza a másik klánt

de biztos eloletek szaladtunk szabira mert bénák vagyunk
kinek képzeled magadat ?
kis tiszteletet mutathatnál mert nem a seggedbol rántottál ki
mikor kati egyedul foldelt végig titeket hol voltatok ?
vagy mikor klánban probálkoztunk te nem a hátad vakargattad egész
véletlen mikozben pár honappal elotte irtad hogy ti csak arra vártok hogy rátokálljon valaki ?
aztán mikor kimentunk szembesereg sehol...