Quote:
Originally Posted by csabi
sziasztok
Szeretném, ha ez a téma újra elő lenne hozva
az elmúlt napokban több 0-ás ütés is volt az 1/A csoportban. és ez kezd idegesítő lenni. ezek a nullás ütések a fenti játékot teljesen megölik, én már legfőképpen ezért nem megyek ki ütni, mert minek is, úgy is elfokozzák előlem a célpontot. és nem fogok belemenni fokozóversenye az biztos. sajnos sok játékosnak gondok vannak a gerincével, és a tiszta harc az annyira nem kóser. de csak a fenti okok miatt ne maradjon a játékban ez a kiskapu a földvesztés elkerülésére.
|
jaja én ugyanezt mondogatom jo idelye
biztos nem te vagy az egyetlen aki hasonlo okokbol ki se kuldi a pacikat
és valoban jo lenne ha lenne belole valami mert szerintem nem 1 játékos hagyta már abba emiatt a hulye kiskapu miatt
ettol fuggetlen amég a kiskapu megvan még biztos nem egy meg nem két elfokozás lesz vagy volt
és tényleg megoli ez a nyomiság a nagyhekis játékot
az anyagi javak nem szabadna hogy ennyire hatással legyenek a csaták kimenetelére
mondjuk gerinctelenség vagy nem a mentségére szoljon hogy koltozes miatt nem volt más választása
és a gerinctelennek titulált viktor elől fokoztak el az elmult pár evben legtobbszor szerintem
szoval lelkiismeret furdalást sem okozott hogy most ő is ugyanigy uszta meg a dolgot
bár tényleg nem volt szép
vannak sajna olyan kornyékek ahol nincs digi, a tetves multivállalatok meg csak huségnyilatkozattal kotik be a netet mindenhova
igy ideiglenes lakhelyre nem tul kifizetödő

hidd el mi sem orultunk a dolognak de ez volt adott szituban az egyetlen választás
telorol normális ellenfél ellen esélyed sincs jol kijonni egy harcból
de ezzel gondolom te is tisztában vagy