1, Kérlek, hogy tartsd be a Hódító szabályait, és ennek megfelelően ne adj ki eseménylistát más országokról!
2, Kérlek, hogy ne szemeteld tele a Hódító fórumát. Nem tudom mit akarsz elérni azzal, hogy szinte az összes létező témába (amihez ennek köze nincs) bemásolod a leveled, ezzel az összes témát szétoffolva, de ezt nem sokáig nézem jó szemmel.
3, Idézem a leveled, amit "elfelejtettél" a supportos ügyhöz mellékelni:
"Koldulásról meg szó sincs, mert ha valóban kell éppen nyersanyag akkor a környező törpök fosztásából kielégítem ezen szükségeletem, nem a szánalmas néhány tekerccsel meg filléres vackaitokkal, fél-1 milliós rablóköreitekkel látom el magam... Egyszerűen szórakoztat, hogy így borsot török az orrtok alá.... aztán csináltok amit akartok...tömören ennyi! Feljebb van egy ismerős szövi, ha annyira siettek oda, majd egy valóban igazi ellenfél segít abban, hogy jól szórakozzatok ti is... de közben azért hogy ne felejtsetek majd el én is ott leszek!

"
Teljesen igazad van, hogy ennek az üzenetnek a megítélése nagyon enyhén történt, ha szőrszálat akarnánk hasogatni, akkor az utolsó mondatod alapján játékon kívüli szövetség szervezése miatt már azonnal mehettél volna anarchista csoportba. Van egy nagyon hajszálnyi remény arra, hogy máshogy értetted, ezért sokkal enyhébben lett az üzeneted értékelve, és csak a más játékának szándékos ellehetetlenítése miatt kaptál figyelmeztetést.
A Hódítónak nem célja, hogy egy-egy ember megalomániáját támogassa, akik mások játékát szándélkosan tönkreteszik, ezért ilyenkor a játék egészének védelme érdekében az ilyen játékstílussal játszó országokat az anarchista csoportba helyezzük. Ez a magatartás egyedül ott megengedett. Ennek elkerülése érdekében bevett szokás, hogy egy figyelmeztetést küldünk annak érdekében, hátha ez az áthelyezés elkerülhető, és az ámokfutó magatartás megszüntethető.
Ez nem képezi vita tárgyát.
Köszönöm megértésed.