Quote:
Originally Posted by szamóka
Wenger évek óta szajkózza, hogy be kell vezetni a fociban is a videobírót. Elnézve az angol-német VB meccset, vagy a mostani El Clásicot (el epico failo...  ), hajlamos vagyok egyet érteni vele. A mai technika eljutott már arra a szintre, hogy néhány nagy sebességű és nagy felbontású kamerával tökéletesen megfigyelhető lenne a játék. A két gólbírót meg be lehetne ültetni a monitorok elé, vitás esetekben rádión kitárgyalva pillanatok alatt helyes döntést hozhatna a játékvezető.
|
Ha focicsapat lennél és ezt mondanád, akkor nem kellene még egy hivatalos meccset játszanod...

A FIFA és UEFA nemcsak korrupt, hanem adócsaló szervezetek is, nonprofit egyesületként vannak bejelentve a svájci hatóságoknál, így adómentességet élveznek.
Én csak naivan remélem, hogy a Barcelona ügyei ezzel nem függenek sorozatosan össze, mert akkor a MU-nak sincsenek jó kilátásai sajnos.
Egyébként meg végső soron ezek a szervezetek meg fognak bukni, vagy meg fognak változni, mert csak ideig-óráig lehet így ellenni, szerencsére (de addig legalább egyesek jó sok pénzt lophatnak el persze).
És hogy az írásodra konkrétan is reflektáljak: természetes lenne a videobíró, egyszerű és igazságos, az ellene felhozott érvek pedig egyszerűen a korrupció és csalások elfedését hivatottak szolgálni. Nem szoktam ilyen sarkosan ítélkezni, de ez sajnos a szemét is kiszúrja egy olyan embernek, aki látott már közelről emberi számítást... Ez van, meg a Boney M.