View Single Post
Old 04-16-2011, 20:12
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Valami élménybeszámoló addig azért jöhet!
Szerencsém volt. Kimentem az első kv előtt Poolra, Aki szintén kiment valakire. Balszerencséjére véletlenül se védőt képzett. Így esélye sem volt fogni a seregem. Ő hamarabb küldte ki a seregeit, én később. Az övé hamarabb csapódott, hozott 12 hektárt, az enyém utána ütött rajta 14-et. Ekkor 214 hektáron voltam, Pool 198-on. Azt hiszem 1 ország volt 200 hektáron, de persze erről nem tudok, mert inkább védelemre mentem, támadni már nem akartam semmivel.
14hektár előnyben voltam, így képeztem 606 íjászt, ~620 varázslót, ~200 tolvajt. A végén az utolsó 5-10 körre felraktam a mágiskus pajzsot, a tisztánlátást, a védelmet és a faji varázslatot.
Az alap előny miatt biztos voltam benne, hogy megpróbálnak majd lelopni emberrel, de nem voltam kényszerbe, hogy elfokozzam őket, így az a kevés tolvaj maradt, és meg is védett A-ellen. Asszem a fokozásom előtt és után ősszesen 6x bukott A.

Ja, ha nem tudnád, akkor szeretném hozzátenni, hogy a faj ismételten elf volt, a személyiség pedig a TÖKÉLETES tolvaj Egy olyan párbajon, ahol 6 ország van, job se kell
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post: