View Single Post
  #353  
Old 04-05-2011, 10:29
Kincses Kamra Kincses Kamra is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 15
Activity: 0%
Longevity: 74%
Default

Quote:
Originally Posted by kistigris View Post
VINETA-PADLIZSÁNKRÉM
Hozzávalók:
* 2 padlizsán
* 1 fej lilahagyma,fokhagyma
* olaj
* só

Elkészítés:
A padlizsánt megsütöm nyílt lángon, lehúzom vizes kézzel a héját, fakanál végével összevágom, hogy kenhető legyen. A hagymát apróra vágom, sózom, és olajjal habosra kavarom.
Imádom!!
Ezt is lehet többféleképpen csinálni.
Mi vöröshagymával szoktuk. (és borsot is teszünk bele)
És ha olaj helyett eredeti házi majonézt teszünk bele úgyis nagyon finom.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Kincses Kamra For This Useful Post: