
04-05-2011, 09:12
|
 |
Senior Member
|
|
Join Date: Jan 2006
Posts: 3,361
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Eke
Aki puliszkát vacsorázik, lábujjhegyen osonjon ágyba, nehogy útközben megéhezzék.
Hozzávalók :kukoricadara(puliszkaliszt),viz,só,fakanál .
Kenyér helyett tökéletes.
Forralj vizet, majd amikor már lobog, tedd bele a kukoricadarát. Főzd körülbelül 20 percig. Ezután vedd le a tűzről, és kevergesd pár percig. A puliszkát nedves fakanállal válaszd el az edény oldalától. Hagyd még egy kicsit, hogy megszívja magát, majd borítsd ki az edényből.
Tejfölös mártás puliszka nélkül nem is étel.
Meg aztán újrahasznositható,másnap cérnával felszeleteled és egy ércfazékba raksz egy rend puliszkát egy rend juhtúrót,majd ezt ismételgeted amig elfogy az összes puliszka.Utánna nyakonöntöd tejföllel majd odarakod sülni.
Izlés szerint szalonnadarabokat is érdemes szórni a rétegek közé.
|
mi megszoktuk bolondítani egy kicsit csomborral illetve fehér borssal
__________________
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|